Voordelig Oranje ICE Watch horloge bij NuSport abonnement

oranje icewatch

De afgelopen dagen zag je in Londen veel mensen met de Oranje horloges rondlopen. Niet alleen de sporters maar ook de Oranje fans. ICE Watch en Kyboe hebben beiden oranje modellen in de collectie. Maar nu loopt bij NUsport.nl een actie voor een Oranje ICE Watch horloge. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement voor 20 nummers kun je profiteren van een aanbieding voor een ICE watch horloge.

More...

Bij dit abonnement is het horloge nog maar 60 euro. Dit is wel zonder de verzendkosten van 2,95 euro. Deze actie met het horloge loopt tot 1 september van dit jaar en zolang de voorraad strekt. Geen idee wat de voorraad nog is bij NUsport, maar op de site staat deze aanbieding nog steeds weergegeven. Dus profiteer snel van deze mooie actie met ICE Watch horloges.

Kijk op de site van ICE watch voor een overzicht van de actuele acties bij dit horlogemerken. Op de site ook de actuele collectie van ICE Watch. Het horlogemerk kenmerkt zich namelijk door de steeds wisselende collectie. Met nieuwe modellen en nieuwe kleuren horloges.‚Äč

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments