Veel bekende Nederlanders met Kyboe horloges

kyboe bekende nederlanders

Je ziet de Kybo horloges steeds vaker in het straatbeeld. De horloges worden in navolging van de ICE watch horloges steeds populairder. De Kyboe horloges zijn sportief en modern. Op haar site geeft Kyboe aan dat het gaat om een wereldwijd Nederlands Lifestylemerk dat is geïnspireerd door de grote kleurrijke Nederlandse tulpenvelden.

More...

Voorzien van een robuuste kast en verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en uitvoeringen. Alle Kyboe horloges worden geleverd in een zilveren Luxe flightcase en zijn waterbestendig tot 10 meter. Tijdens de laatste Europeesche kampioenschappen voetbal was het horloge ook vaak prominent in beeld. Met bekende dragers als Ronald de Boer en Rende van der Gijp zagen we de modellen in beeld bij onder ander Voetbal International.

Maar ook Angela Groothuizen en Inge de Bruijn wisten verschillende modellen op televisie te laten verschijnen. Een slimme vorm van reclame. Maar ook rondom de hockeyvelden zie je steeds vaker de Kyboe horloges verschijnen. De modellen zijn leverbaar in verschillend kleuren en met een prijsstelling vanaf 189 euro tot en met horloges van 359,- euro.\

Zie de site van Kyboe voor meer informatie over het horlogemerk en de actuele collectie van Kyboe horloges.​

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 1 comments