U.S. Polo Assn. horloges nu verkrijgbaar bij Italcompany!

us poloassn italcompany

Een jaar na de lancering van de uitgebreide Lancaster Italy horloge- en modeaccessoire lijnen introduceert Italcompany met gepaste trots opnieuw de horlogecollecties in Nederland van een wereldwijd gerenommeerd merk, het chique en sportieve US Polo Assn.

More...

Over het merk U. S. Polo Assn

U. S. Polo Assn. merkproducten zijn authentiek en worden officieel ondersteund door de United States Polo Association, sinds 1890 hét instituut voor de polosport in de Verenigde Staten. Naast de horlogecollecties worden wereldwijd ook uitgebreide lijnen dames- en herenmode en modeaccessoires verkocht.

Authenticiteit en klasse

De luxury brand US Polo Assn. straalt dat uit wat authentiek is in deze sport: het eert de traditie en de grandeur van de polosport. Het is “Classic American Styling’ met traditionele kenmerken, een chique, moderne look. De US POLO Assn. brand weerspiegelt de authenticiteit van de sport, terwijl het beeld uit van de echte spirit die in de hele wereld bekend als Classic American Style – comfortabel en casual.


De horlogecollecties stralen dan ook ingehouden klasse uit: met een sportieve touch, of ook stijlvol, nu eens elegant en chique, dan weer jeugdig en kleurrijk.

Betaalbaar en veel keuze U. S. Polo Assn


De elementen en materialen van de U. S. Polo Assn horloges zijn met zorg geselecteerd. Zo is er voor Citizen uurwerken gekozen, en de afwerking is van ongekend hoog niveau in deze klasse. Toch beginnen de winkelverkoopprijzen al bij € 99,–, tot € 280,– voor het topmodel in rosé goud.


In de damescollecties zijn zowel horloges met zacht Italiaans lederen als met edelstalen banden te vinden, sportieve en lichte modellen in sprekende kleurcombinaties maar ook klassieke modellen met parelmoeren wijzerplaten. Daarnaast zijn er trendy modellen met schitterende steentjes en rosé gouden kasten.


De herencollectie omvat sportieve modellen met comfortabele siliconen, stoere edelstalen of chique lederen banden met polopaard imprint. Er zijn modellen met kasten van gepolijst edelmetaal en van rosé goud, en uitvoeringen met gedistingeerde toonzettingen tot sportieve U. S. Polo Assn eyecatchers met felrode wijzers en cijfers.Herkenbaar en oorspronkelijk


Alle onderdelen van de horloges en de materialen zijn geïnspireerd door de beugels, de hoofdstellen, de zadels en de uniformen van de paarden en de polosport, unieke en onderscheidende onderdelen van US Polo Assn’s wereld, de “Genuine spirit of polo” (Bron: Persbericht ITALCOMPANY)

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments