TW Steel introduceert Fittipaldi horloges

twsteel fittipaldi

TW Steel bekend van de grote “Oversized Watches” maakt vandaag bekend dat het een nieuw horloge toevoegt aan de collectie waarmee het een ode brengt aan een bekende Formule 1 rijder. Aan de vooravond van de Grand Prix in Sao Paulo maakt het haar Fittipaldi collectie bekend. Een ode aan de coureur die twee keer het wereld kampioenschap wist te behalen in de Formule 1.

More...

Maar Fittipaldi wist ook te schitteren in de IndyCar races. Daar pakte hij maar liefst 22 overwinningen. Vanaf de introductie is het TW Steel Emerson Fittipaldi horloge beschikbaar in een 45mm (TWS609)uitvoering en een 48mm (TW610) uitvoering. Dit nieuw horloge is gebaseerd op TECH style horloges. Het klokje heeft een Chrono element dat in staat is om een twintigste van een seconde waar te nemen. Beide maten horloges zijn waterproof tot een druk van 10ATM.

Een karakteristiek element van deze nieuwe collectie zijn de geel elementen die verwijzen naar de Braziliaanse vlag. De naam van Fittipaldi is in geel weergegeven op de tachymeter ring van het model. De horlogewijzers zijn ook in het geel uitgevoerd. En met een zwart wit geblokte design op de achterkant van de horlogekast wordt de verwijzing naar race sport helemaal compleet. Midden op de achterkant staat de handtekening van Fittipaldi, onder het logo van TW Steel.

  • Updated 16 mei 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments