TW Steel horloges introduceert 2012 editie Lotus F1 Team editie

twsteel lotus f1 editie

Begin deze maand heeft TW Steel de nieuwe editie van TW Steel Lotus F1 team geïntroduceerd. Deze introductie was samen met de Lotus formule 1 rijders Kimi Raikkonen en Romain Grosjean. Net zoals de edities van vorig jaar zijn het weer opvallende zwarte horloges. Een zwarte horlogekast van gezandstraald staal met grote witte cijfers en wijzers. Daarbij is de kleine wijzer voorzien van een goudkleurig accent.

More...

Het horloge is verder uitgerust met een zwarte lederen horlogeband inclusief een zwarte PVD sluiting. Het horloge is waterdicht tot en met 5ATM. Deze TW Steel Lotus horloges worden geleverd in een luxe presentatie doos. Deze TW Steel horloges worden geleverd in twee verschillende maten. De horlogekast van de TW677r heeft een diameter van 45 millimeter.

Wil je liever een iets groter model van 48 millimeter, kies dan voor het TW678r horloge. Met deze 2012 editie wordt de samenwerking van vorig jaar voortgezet. Ook de 2011 editie van de Lotus Formule 1 collectie bestond uit twee verschillende horloges.

Deze horloges zijn verkrijgbaar in de maten 44mm (TW 684) en 48mm (TW 685). Deze vorige Lotus F1 team horloges zijn ook zwart maar hebben een rubberen horlogeband en zijn tot 10 ATM waterdicht. Zie de site van TW Steel voor meer informatie over deze horloges.

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments