Handelsmerk horlogemerken

De nieuwsberichten die op deze site worden getoond zijn opgesteld aan de hand van verkregen informatie van juweliers, relaties en/of persberichten van horlogemerken en horlogemakers. De beelden die worden geplaatst zijn afkomstig van de juweliers en/of specifieke horlogemerken. Deze site heeft geen relatie met een van de merken en beschikt ook niet over de rechten ten aanzien van merken en/of beelden.

Handelsmerken horloges

Deze Nederlandse site over actuele en trendy horloge merken is niet de eigenaar van het handelsmerk van de getoonde horloge merken.
Voor meer informatie over het handelsmerk en de rechten ten aanzien van het gebruik van het logo’s en de merknamen willen we graag verwijzen naar sites van de diverse horlogemerken. Voor de behandelde horlogemerken zal op de specifieke pagina’s een link worden opgenomen naar de originele site van het betreffende horlogemerk.

Trademarks

This dutch fansite on the trendy watches is not the owner for the trademark for all watches listed on this site. Please see the specifi watch sites for more details on the ownership for the trademark for each watch brand listed on this site. For all the brands links to the original watch sites are provided.