Certina Horloges

Certina Horloge logo

Certina horloges is een Zwitsers horlogemerk met een rijke historie. Het merk is gepositioneerd aan de onderkant van het marktsegment van luxe horloges. De Certina horloges zijn vooral bekend om de combinatie van een betrouwbaar horloge met een sportieve uitstraling. Opgericht in 1888 is Certina S.A nu onderdeel van de Swatch groep. Ondanks dat het onderdeel is van een groot horlogemerk heeft Certina toch een eigen uitstraling behouden.

Certina Horloges – luxe en kwaliteit

Certina heeft een brede collectie van horloges. Zowel herenhorloges als dameshorloges. Verschillende modellen in diverse uitvoeringen. Het  Zwitserse horlogemerk staat garant voor luxe en kwaliteit. Al vanaf de oprichting van het merk is veel aandacht voor precisie uurwerken en innovatie. Certina heeft een rijke historie en is één van de oudste Zwitserse horlogemerken.

Certina online​ kopen?

​Via deze website bieden we je links aan naar leveranciers en internetsites die de Certina horloges online verkopen. Dit zijn slechts doorverwijzingen naar andere sites. Op deze sites koop je het gewenste Certina horloge. ​

​Hierbioven een selectie van het online aanbod van Certina horloge. ​Mocht een link met een doorverwijzing niet meer werken, laat het dan even weten zodat we dit kunnen aanpassen.

Certina DS technologie

Certina maakt bij haar horloges gebruikt van het DS concept. Deze technologie is in 1959 geïntroduceerd bij de Certina watch. Dit Double Security (DS) concept zorgt voor een robuust horloge. Door deze robuustheid is het horloge geschikt voor het dagelijkse gebruik. Deze DS technologie is een belangrijk onderdeel van de Certina collectie.

certina DS technologie

Na de introductie van de technologie is het DS concept continue doorontwikkeld. Met deze volledig doorontwikkelde technologie heeft het horloge een bescherming op het gebied van waterdichtheid en scholbestendigheid. Omdat we steeds meer eisen stellen aan de horloges, blijft het noodzaak om deze DS technologie door te ontwikkelen.

In de naamgeving van de verschillende horlogemodellen wordt de afkorting DS gebruikt. Om aan te geven dat de bekende Certina technologie in het horloge is verwerkt. Bij Certina kun je uit verschillende modellen en varianten kiezen. Met de afkorting DS in de naam weet je toch dat je een keuze maakt voor de betrouwbare technologie.

De informatie over Certina Horloges op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Horloges-Actueel.nl is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 juni 2020 )