Offshore Limited horloges gaat wereldwijd met WatchXL

watchxl offshore limited

What time was it before Offshore? De Nederlandse online horlogewinkel WatchXL is officieel dealer geworden van het Franse horlogemerk Offshore Limited. In eigen land wordt het succesvolle merk al verkocht in gerenommeerde modeboetieks op de Champs Elysees in Parijs en in het centrum van Saint Tropez. Met WatchXL gaat Offshore voor het eerst wereldwijd. 

More...

Gedurfde designs Offshore Horloges

Offshore Limited bestaat inmiddels twee jaar en is in Frankrijk niet alleen zeer populair bij het grote publiek, ook bekend Frankrijk is enthousiast. Het merk wordt onder andere gedragen door oud-voetbalinternational Jean Tigana, autocoureur Yvan Muller en zangeres en tv-ster Karine Lima. Offshore staat bekend om zijn originele en zeer trendy horloges.

Gedurfde designs met subtiele vormen en kleurcombinaties liggen aan de basis hiervan. De Offshore horloges zijn voorzien van een Zwitsers uurwerk. Daarnaast gebruiken de ontwerpers de laatste technologieën om een betaalbaar horloge te creëren dat zich weet te onderscheiden in zijn segment. Niet voor niets is de slogan van het merk ‘What time was it before Offshore?’

Tevreden met Offshore Limited Horloges

Eigenaar Jacob de Vries van WatchXL is zeer tevreden met de uitbreiding van zijn webshop met Offshore Limited. ‘Als horlogespecialist zijn wij altijd op zoek naar horlogemerken die kwalitatief iets toevoegen aan ons brede en gevarieerde assortiment horloges. Met Offshore hebben wij dat gevonden. Zij maken stoere kwaliteitshorloges volgens de laatste mode.

Offshore heeft een geheel eigen stijl. Wij zijn ervan overtuigd dat die stijl over de hele wereld aanslaat. De eerste indrukken zijn in ieder geval goed.’ (Bron: Persbericht WatchXL)

  • Updated 21 mei 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments