Nieuwsbrief Horloges Actueel

Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van speciale acties en aanbiedingen van juweleries en online shops die horloges verkopen of accessoires van horloges. Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief.
Zodra we van onze partners een update krijgen over een spectaculaire actie of aanbieding, zullen we je via de Horloges Actueel nieuwsbrief op de hoogte brengen. Natuurlijk brengen we via deze nieuwsbrief ook relevant horloge nieuws.

Na het opgeven van je naam en e-mail adres sturen we je een e-mail met een link waarmee je de aanmelding moet bevestigen.

Heb je na een paar minuten nog geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder. Misschien dat onze e-mail onjuist is aangezien als mogelijke spam.

Privacy Nieuwsbrief Horloges Actueel
We respecteren je privacy en zullen de je gegevens niet doorzetten naar onze partners of andere aanbieders van horloges. De gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.

Maximaal aantal mailings over horloges
Zelf hebben we er ook een hekel aan om zeer frequent nieuwsbrieven te krijgen. Dus zullen ook wij daar met onze nieuwsbrief rekening mee houden. We streven naar maximaal een nieuwsbrief per maand. Maar een mooie actie zullen we zekere niet laten wachten. Het kan dus voorkomen dat in bepaalde maanden iets vaker een nieuwsbrief verstuurd wordt.