Monaco actie bij TW Steel horloges

twsteel monaco

TW Steel weet toch wel iedere keer te verbazen. Ze zijn zeer actief in de motorsport en dat laten ze steeds weer op een leuke manier weten. Dit keer met een leuke actie waarbij toegangskaarten gewonnen kunnen worden voor de Formule 1 race in Monaco. Je kunt maar liefst twee kaarten winnen voor een VIP behandeling.

More...

Daarbij ga je per vliegtuig naar Nice en verblijf je in een hotel voor drie nachten. Inbegrepen zijn ook de transfers naar het circuit en Weekend Yacht Hospitality tickeys. De race zelf kun je vanaf een pive jacht aanschouwen. Om het nog helemaal compleet te maken kun ben je op vrijdag 27 mei ook uitgenodigd voor het “TW Steel for our Big Time” feest.

En het is heel eenvoudig om kans te maken op deze tickets. Het enige wat je hoeft te doen is naar de Facebook pagina van TW Steel te gaan (www.facebook.com/twsteel en aan de sweepstake mee doen.

De link voor deelname kan aan de linkerkant van de pagina gevonden worden. Hoe meer vrienden je vervolgens uitnodigt voor deelname, hoe groter de kans dat je in de prijzen valt. Let er goed op dat alle gegevens ingevuld worden zodat je kans kan maken op een TW Steel event in Monaco.

Erg spectaculaire actie lijkt me.

  • Updated 16 mei 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments