Jubileum model Breitling Navitemer Cosmonaute horloge

breitling navitemer

Op 24 mei was het 50 jaar geleden dat de Breitling Navitemer chronograph meeging met de Auroa 7 vlucht. Hiermee was het in 1962 het eerste horloge dat de ruimte veroverde. In 1962 was het Lt Commander Scott Carpenter die drie rondjes om de aarde draaide in zijn capsule. Tijdens deze ruimte vlucht zat de Breitling Navitemer om zijn pols.

More...

Limited Edition Breitling Horloge

Om dit historische moment te vieren introduceert Breitling een nieuwe editie van de Navitemer Cosmonaute. Het gaat hier om een limited edition met een Aurora 7 missie inscriptie op de achterkant van de horloge kast. In totaal zijn er 1962 exemplaren gemaakt van dit unieke horloge. Bij de inscriptie op de achterkant staat aangegeven welke exemplaar het is uit de serie van de gelimiteerde horloges.

Deze Breitling Caliber 02 is gebasserd op het Caliber 01 horloge en heeft een 24 uur wijzerplaat. De officiƫle chronometer is gecertificeerd door het COSC (Control Officiel Suisse des Chronometres). Het horloge heeft een stalen horlogekast en heeft een horlogeglas van Cambered sapphire crystal. Het glas is aan beide kanten ontspiegeld.

Het horloge met een diameter van 43 mm kan een druk van 3 bar weerstaan. Zie voor meer details van dit horloge de site van Breitling.com

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments