IWC Horloges opent Flagship store in New York

iwc flagship store

Het Zwitserse horlogemerk IWC heeft op 25 april haar Flagship winkel geopend in New York. In erg strak en luxe ingerichte winkel wordt de collectie van IWC horloges getoond. Deze winkel aan de Madison Avenue in new York is in van de grootste IWC winkels in de wereld. Naast de opening van deze winkel komt IWC horloges ook met een nieuw horloge.

More...

Het gaat hier om de Limited edition model. Deze Big Pilot’s Watch Muhammad Ali heeft slechts een beperkte oplage van 250 stuks.

Beroemdheden bij Flagship store opening IWC

De opening van de nieuwe winkel en de lancering van een speciale Muhammad Ali editie trekt natuurlijk veel bekijks. En bij een dergelijke spectaculaire opening komen natuurlijk ook veel bekende gasten. De meer dan 3000 vierkante meter winkel oppervlakte werd officieel geopend met het doorknippen van een lint met het IWC Chaffhausen logo.

De CEO van IWC werd bij deze feestelijke actie geholpen door de sterren Evander Holyfield, Matthew Fox en Adriana Lima. Maar ook bokser Larry Holmes, acteur Joe Manganiello en super model Karolina Kurkova waren van de partij.

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments