Introductie van TW Steel Coronel Dakar Limited Edition

twsteel coronel dakar

Het assortiment van horloges bij TW Steel wordt uitgebreid met een mooi nieuw exemplaar.TW Steel introduceert namelijk de Coronel Dakar Limited Edition. Het gaat dus om een beperkt aantal exemplaren. In totaal worden er 250 sportieve zogenoemde “Off Road” horloges aangeboden. De fans moeten dus snel zijn om dit horloge te kunnen bemachtigen. Het horloge is voorzien van de handtekening van Tim Coronel. 

More...

Dit nieuwe TW Steel horloge is uitgebracht ter gelegenheid van zijn deelname aan de laatste editie de beroemde Le Dakar race, de editie 2013. Het gaat hier om een horloge met een kast van 48 mm en een Chronograph uurwerk. De kast is waterdicht tot 10A ATM. De zwarte band is afgezet met oranje stiksel. Deze komt mooi overeen met de donkere wijzer plaat die ook is voorzien van oranje elementen. De cijfers en de wijzers zijn in het wit uitgevoerd.

twsteel coronel dakar 2013

TW Steel limited edition Dakar 2013 TW424

TW Steel Horloge nu samen met een boek

Bij aanschaf van het horloge krijg je ook een boek cadeau. In dit boek staat het verslag van de rally die Tim heeft verreden. Dit is Tim’s Dakar dagboek 2013. Naast dit dagboek krijg je nog een cadeau, een gesigneerde cap. De 250 exemplaren zijn allemaal uniek genummerd en dus heel speciaal. Ga dus snel naar de TW Steel dealer om te kijken of hij dit horloge nog voor jouw op voorraad heeft.  • Updated 3 juni 2017