Insignum horloges nu bij Horlogeworld

horlogeworld insignum horloges

Horlogeworld.nl gaat uitbreiden en dat gaat gebeuren met het Duitse merk Insignum horloges. Dit merk heeft al een goede reputatie opgebouwd in Duitsland, Zwitserland en Italie. Momenteel hebben ze de Reserve en Premium Line. Horlogeworld.nl gaat niet alleen het merk Insignum verkopen maar word ook nog eens de distributeur van Nederland en tevens de vierde van de wereld.

More...

Premium Insignum horloges

Alle PREMIUM modellen van Insignum horloges worden bedacht in Duitsland. De uurwerken zijn van super Japanse kwaliteit. De modellen hebben een behoorlijk formaat en zijn altijd in 3 of meer kleuren leverbaar.


Gedurft en kleurrijk en niet geheel onbelangrijk: betaalbaar.


De INSIGNUM PREMIUM LINE modellen komen altijd in een gelimiteerde oplage en vaak in 3 of meer kleuren combinaties. Dus dat betekend dat je er vaak snel bij moet zijn want op is ook echt op.


Omdat de oplage`s gelimiteerd zijn is de slogan ” A personal watch ” zeer op zijn plaats.

Insignum horloges Reserve Line

De INSIGNUM RESERVE LINE modellen zijn eigenlijk de ” extreme tak ” van het merk. Kast afmeting tot wel 54,3 mm ( Insignum Alpha ) zonder kroon en toch licht van gewicht en comfortabel te dragen, zelfs onder een pak misstaan de modellen niet.

De eigenaren van www.horlogeworld.nl zijn erg blij met het merk Insignum en het is een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. Daarbij zijn we ook erg vereerd om het merk in Nederland op de kaart te zetten. Alle modellen staan online bij www.horlogeworld.nl en vanaf nu volop leverbaar. Horlogeworld is in 2009 opgericht en is sindsdien flink gegroeid.


Horlogeworld vertegenwoordigd een groot aantal merken zoals het Nederlandse merk Fromanteel, het Franse merk Offshore Limited en Japanse merken zoals Seiko horloges en Citizen horloges. De winkel streeft ernaar om alles wat op de website staat vermeld ook daadwerkelijk op voorraad te hebben. Verder heeft de winkel ook nog in het assortiment Fossil leren tassen, watchwinders en horloge opberg dozen. (Bron: persbericht Horlogeworld)

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments