Archive

Category Archives for "TWsteel Horloges"

Nieuws over TW Steel en acties bij TW steel horloges

Introductie van TW Steel Coronel Dakar Limited Edition

twsteel coronel dakar

Het assortiment van horloges bij TW Steel wordt uitgebreid met een mooi nieuw exemplaar.TW Steel introduceert namelijk de Coronel Dakar Limited Edition. Het gaat dus om een beperkt aantal exemplaren. In totaal worden er 250 sportieve zogenoemde “Off Road” horloges aangeboden. De fans moeten dus snel zijn om dit horloge te kunnen bemachtigen. Het horloge is voorzien van de handtekening van Tim Coronel. 

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

TW Steel introduceert TW304 – TW307

twsteel tw304 tw307

Via de nieuwsbrief van TW Steel lezen we de introductie van nieuwe modellen. In totaal vier nieuwe horloges. Het gaat om de modellen TW304, TW305, TW306 en TW307. Dit is een aanvulling op de Canteen Style horloges. Volgens TW Steel gaat het om een robuust horloge met fraaie design elementen. De collectie heeft nu acht uitvoeringen. De vier modellen in vorm gelijk maar verschillen in kleur en afwerking. Naast een zilver kleurig horloge kun je ook kiezen voor een goudkleurig model (PVD Rose).

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

TW Steel de Kelly Rowland CEO Tech Special Edition

twsteel kelly rowland

TW Steel heeft een nieuwe special edition toegevoegd aan de collectie. Het gaat hier om een Kelly Rowland CEO Tech horloge. Dit ter promotie an de nieuwe TW Steel Ambassadeur Kelly Rowland. Een oogverblindende serie uurwerken waarmee TW Steel de kick-off geeft voor verovering van de vrouwelijke horlogemarkt. Deze special edition horloge komt in twee verschillende uitvoeringen.

Lees verder...
  • Updated 4 januari 2021

TW Steel horloges introduceert 2012 editie Lotus F1 Team editie

twsteel lotus f1 editie

Begin deze maand heeft TW Steel de nieuwe editie van TW Steel Lotus F1 team geïntroduceerd. Deze introductie was samen met de Lotus formule 1 rijders Kimi Raikkonen en Romain Grosjean. Net zoals de edities van vorig jaar zijn het weer opvallende zwarte horloges. Een zwarte horlogekast van gezandstraald staal met grote witte cijfers en wijzers. Daarbij is de kleine wijzer voorzien van een goudkleurig accent.

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

Monaco actie bij TW Steel horloges

twsteel monaco

TW Steel weet toch wel iedere keer te verbazen. Ze zijn zeer actief in de motorsport en dat laten ze steeds weer op een leuke manier weten. Dit keer met een leuke actie waarbij toegangskaarten gewonnen kunnen worden voor de Formule 1 race in Monaco. Je kunt maar liefst twee kaarten winnen voor een VIP behandeling.

Lees verder...
  • Updated 16 mei 2017

TW Steel introduceert Fittipaldi horloges

twsteel fittipaldi

TW Steel bekend van de grote “Oversized Watches” maakt vandaag bekend dat het een nieuw horloge toevoegt aan de collectie waarmee het een ode brengt aan een bekende Formule 1 rijder. Aan de vooravond van de Grand Prix in Sao Paulo maakt het haar Fittipaldi collectie bekend. Een ode aan de coureur die twee keer het wereld kampioenschap wist te behalen in de Formule 1.

Lees verder...
  • Updated 16 mei 2017