Holler Watches ook in Nederland verkrijgbaar

holler watches nederland

Na het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en België, is Nederland aan de beurt om veroverd te worden door Holler Watches: opvallende en unieke lifestyle horloges. Holler haalt inspiratie uit de zwarte Urban en Soul muziek en brengt dit over op opvallende collecties kleurrijke horloges. Holler heeft collecties met sprekende namen als “Crazies”, “Superfly” en “Funked Up”. De bijbehorende horloges hebben wijzerplaten voorzien opvallende kleuren en van muzieklabel illustraties.

More...

Daarnaast heeft Holler ruime keuze uit een aantal stoere en toch stijlvolle modellen met wijzers of digitale tijdsaanduiding, in combinatie met lederen of stalen banden. De modellen van Holler variëren in grote tot maar liefst 55 mm, zijn gemaakt van staal, waterdicht tot 5 ATM en hebben Miyota uurwerken.

Holler is sponsor van de Premier League Club Crystal Palace en heeft onder andere het Belgische talent Romelo Lukaku (onlangs nog door Chelsea aan Everton verhuurd) als een van de merkambassadeurs.

Verdere wereldwijde merkambassadeurs zijn : Mike Tyson, de Pussycat Dolls , Bobby Womack en oud voetballer David Ginola. Momenteel wordt er onderhandeld met Nederlandse prominenten, blijf het merk Holler daarom volgen. Naast de trendy lifestyle horloges vind u op de website van Holler ook een grote keuze aan diverse accessoires met horloge gerelateerde T-shirts, caps en iPhone/iPad cases.

Holler watches ottolini 001

Holler Inferno, Black

Holler watches ottolini 002

Holler Super fly , Black Yellow

Getoonde horloges zijn de Holler Inferno, Black en Holler Super fly , Black Yellow.

De horloges van Holler variëren in prijs van € 59,- tot € 195,-. Voor meer informatie, zie www.HollerOnline.com

De Nederlandse distributeur is Eightline.nl. (Bron: Eightline.nl)

  • Updated 3 juni 2017