IKKI horloges geeft Gratis telefoonhoesje bij horloges

IKKI horloges

Op dit moment heeft Horloges.nl een actie lopen voor de IKKI horloges. Het gaat hierbij om een Op=Op actie. Als je nu een IKKI horloge koopt bij Horloges.nl krijg je gratis een IKKI leren telefoonhoesje. Dit hoesje heeft een waarde van € 24,95. IKKI horloges geeft trendy en scherp geprijsde horloges voor dames. Hierbij kun je kiezen uit verschillende modellen en verschillende kleuren.

More...

Bijvoorbeeld een horloge in goud, zilver, rose goud of een taupe kleur. Horloge banden zijn leverbaar van metaal, leer of siliconen. Door het combineren van deze verschillende mogelijkheden heeft IKKI horloges een grote collectie. En gezien de lage prijzen kun je nu voor ieder outfit een bijpassend dameshorloge uitzoeken.

Op dit moment zijn de IKKI horloges bij Horloges.nl ook in de sale. Door deze opruiming zijn de modellen extra voordelig. Je kunt een IKKI horloge al online bestellen vanaf €49,95. En dan krijg je misschien ook nog een gratis horloge hoesje. Want ik weet niet hoeveel voorraad Horloges.nl nog heeft voor deze actie. Wil je er zeker van zijn dat je kans maakt op dit gratis telefoonhoesje, neem dan even contact op met Horloges.nl op hun website.

  • Updated 3 juni 2017