Gratis schoudertas bij aankoop ICE Watch horloge

icewatch gratis schoudertas

Zolang de voorraad strekt krijg je nu een gratis schoudertas bij aankoop van een ICE Watch horloge. Een handige schoudertas met daarop een print van een wijzerplaat van een ICE watch horloge. Deze tas heeft een winkelwaarde van 25 euro. Ik heb geen idee hoeveel van deze tassen door de leverancier beschikbaar zijn gesteld. Op bijvoorbeeld de site van Horloges.nl zie je duidelijk staan dat het om een Op=Op actie gaat.

More...

Dus als je toch al van plan was om een nieuwe ICE watch horloge te kopen is dit misschien wel het moment. Gratis een kleurrijke tas die mooi kan matchen bij een trendy horloge. Een leuke manier om de vakantieperiode in te gaan.

Kijk eerst even op de site van ICE watch om te zien of de actie nog loopt. Misschien heeft de leverancier wel een andere leuke actie waarvan je kan profiteren.

ICE watch is bekend geworden met de kleurrijke horloges. Met veel verschillende modellen leverbaar in trendy kleuren. Voor ieder outfit kun je wel een bijpassende kleur ICE watch horloge krijgen. ICE watch komt ook steeds weer met nieuwe modellen. Dus ook leuk om te verzamelen of cadeau te geven.

ICE watch is erg actief met de marketing campagnes. Je zult het merk dan ook wel vaak gaan tegenkomen.

  • Updated 3 juni 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments