De Fiore, de nieuwe verleidelijke collectie van Tutti Milano

tuttimilano de fiore

Deze maand heeft Tutti Milano een nieuwe horloges toegevoegd aan haar collectie. De nieuwe collectie Fiore horloges bestaat stuk voor stuk kleurrijke horloges met een frisse, opvallende uitstraling. Tutti Milano geeft aan dat voor de Fiore (wat staat voor Bloem of Bloei) is gekozen voor een siliconen horlogeband. gecombineerd met een polycarbonaat behuizing met een prachtige glanzende ring in staal. Het horloge is in verschillende modellen leverbaar.

More...

Afhankelijk van het model is de horlogekast natural, black of rose plated uitgevoerd. Het materiaal- en kleurgebruik geeft de horloges een eigen, onmiskenbare glossy look terwijl ze juist verrassend voordelig geprijsd zijn. Tutti Milano geeft aan dat de advies verkoopprijzen variƫren van 99,95 euro tot 119,95 euro. De Fiore heeft een kastdoorsnede van 40 mm en is in 14 fraaie varianten verkrijgbaar. Op de site van Tutti Milano kun je meer informatie vinden over het horloge. (Op basis van persbericht Celebration Benelux B.V)

Celebration benelux is verder gegaan onder de naam TimeDistrict. Ze ontwikkelen en leveren innovatieve horloges. Naast de Tutti Milano hrologes leveren ze ook de TW Steel horloges.

(Laatst bijgewerkt: 3 juni 2017)

  • Updated 3 juni 2017