David Guetta promoot ICE Watch in video clip

icewatch david guetta

Het is voor mij een lange tijd geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met de horloges van ICE watch. Maar nu zie je de kleurrijke horloges steeds vaker opduiken. Het horloge merk timmert dan ook goed aan de weg. Met een mooi en strak uitgevoerd horloge concept heeft het ook alles in zich om succesvol te worden. ICE Watch weet ook goed hoe het reclame moet maken voor het horlogemerk.

More...

Het merk weet zich goed te verbinden met succes. Zo wist ICE Watch David Guetta al te voorzien van een horloge in zijn video clip voor het nummer “One Love”. In deze wereldhit droeg de Franse DJ een Sili Red Big versie van ICE Watch. Dit is zeker goed bevallen.

Want opnieuw heeft ICE Watch een samenwerking met de succesvolle DJ. In de clip voor zijn laatste nieuwe nummer Where Them Girls At zien we David Guetta opnieuw met een horloge van ICE Watch. Dit keer draagt hij het ICE White Jeans model in de uitvoering BIG. Opnieuw een bevestiging dat we te maken hebben met een trendy en hip horloge merk.

En dat de horloges geliefd zijn in de muziek wereld bleek al uit de eerdere samenwerking met toppers als Black Eyed Peas en Ben Saunders. Maar ook een beroemdheid als Paris Hilton is gespot met de horloges van ICE Watch.

  • Updated 21 mei 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments