Horlogemerk Cartier wil websites laten blokkeren

Cartier hologes logo

Het horlogemerk Cartier is naar de rechter gestapt. Via het Britse Hooggerechtshof wil ze internetaanbieders zover krijgen om een aantal websites te laten blokkeren. Dit zijn sites die volgens Cartier misbruik maken van haar logo en sites die namaak Cartier horloges aanbieden. Op basis van het merkenrecht wil Cartier deze websites laten aanpakken.

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

Bestuursleden FIFA luxe horloges cadeau gekregen?

FIFA Parmigiani horloge

Deze week maakte de Britse krant, The Sunday Times, bekend dat bestuursleden van de FIFA een Zwitsers horloge cadeau hebben gekregen. Het gaat hier om een zeer kostbaar horloge ter waarde van 25.000 dollar (20.000 euro). Volgens de berichtgeving kregen de bestuursleden een Parmigiani horloge aangeboden. Volgens de richtlijnen mogen de bestuursleden dergelijke dure cadeaus niet aannemen.

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

IKKI horloges geeft Gratis telefoonhoesje bij horloges

IKKI horloges

Op dit moment heeft Horloges.nl een actie lopen voor de IKKI horloges. Het gaat hierbij om een Op=Op actie. Als je nu een IKKI horloge koopt bij Horloges.nl krijg je gratis een IKKI leren telefoonhoesje. Dit hoesje heeft een waarde van € 24,95. IKKI horloges geeft trendy en scherp geprijsde horloges voor dames. Hierbij kun je kiezen uit verschillende modellen en verschillende kleuren.

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

Holler Watches ook in Nederland verkrijgbaar

holler watches nederland

Na het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en België, is Nederland aan de beurt om veroverd te worden door Holler Watches: opvallende en unieke lifestyle horloges. Holler haalt inspiratie uit de zwarte Urban en Soul muziek en brengt dit over op opvallende collecties kleurrijke horloges. Holler heeft collecties met sprekende namen als “Crazies”, “Superfly” en “Funked Up”. De bijbehorende horloges hebben wijzerplaten voorzien opvallende kleuren en van muzieklabel illustraties.

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

Introductie van TW Steel Coronel Dakar Limited Edition

twsteel coronel dakar

Het assortiment van horloges bij TW Steel wordt uitgebreid met een mooi nieuw exemplaar.TW Steel introduceert namelijk de Coronel Dakar Limited Edition. Het gaat dus om een beperkt aantal exemplaren. In totaal worden er 250 sportieve zogenoemde “Off Road” horloges aangeboden. De fans moeten dus snel zijn om dit horloge te kunnen bemachtigen. Het horloge is voorzien van de handtekening van Tim Coronel. 

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

TW Steel introduceert TW304 – TW307

twsteel tw304 tw307

Via de nieuwsbrief van TW Steel lezen we de introductie van nieuwe modellen. In totaal vier nieuwe horloges. Het gaat om de modellen TW304, TW305, TW306 en TW307. Dit is een aanvulling op de Canteen Style horloges. Volgens TW Steel gaat het om een robuust horloge met fraaie design elementen. De collectie heeft nu acht uitvoeringen. De vier modellen in vorm gelijk maar verschillen in kleur en afwerking. Naast een zilver kleurig horloge kun je ook kiezen voor een goudkleurig model (PVD Rose).

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

TW Steel de Kelly Rowland CEO Tech Special Edition

twsteel kelly rowland

TW Steel heeft een nieuwe special edition toegevoegd aan de collectie. Het gaat hier om een Kelly Rowland CEO Tech horloge. Dit ter promotie an de nieuwe TW Steel Ambassadeur Kelly Rowland. Een oogverblindende serie uurwerken waarmee TW Steel de kick-off geeft voor verovering van de vrouwelijke horlogemarkt. Deze special edition horloge komt in twee verschillende uitvoeringen.

Lees verder...
  • Updated 4 januari 2021

De Fiore, de nieuwe verleidelijke collectie van Tutti Milano

tuttimilano de fiore

Deze maand heeft Tutti Milano een nieuwe horloges toegevoegd aan haar collectie. De nieuwe collectie Fiore horloges bestaat stuk voor stuk kleurrijke horloges met een frisse, opvallende uitstraling. Tutti Milano geeft aan dat voor de Fiore (wat staat voor Bloem of Bloei) is gekozen voor een siliconen horlogeband. gecombineerd met een polycarbonaat behuizing met een prachtige glanzende ring in staal. Het horloge is in verschillende modellen leverbaar.

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017

De Heritage is een zeer bijzonder ontwerp herenhorloge

us poloassn heritage

​De Heritage is een zeer bijzonder ontwerp herenhorloge, waarbij de natuurlederen band met stalen passanten doen denken aan een paardentuig. De nieuwe collectie Heritage herenhorloges van US Polo grijpen terug op de eerlijke natuurlijke materialen en vormen die in een paardentuig worden verwerkt. Omdat de soepele natuurlederen band dubbel gevoerd en onder de horlogekast door geleid wordt, komt de huid niet met staal in contact en draagt dit horloge bijzonder comfortabel.

  • Updated 3 juni 2017

Introductie Breitling Chronomat 41 Limited

breitling chronomat 41

Breitling introduceert de Chronomat 41. Dit is een limited edition horloge met een oplage van 2000 horloges. De leverancier verwacht dat het model een grote aantrekkingskrach heeft op de liefhebbers van design. Het sportieve karakter van het horloge is geaccentueerd door het gebruik van rode seconden wijzer van centrale chronograaf en het gebruik van de rode wijzers voor de andere klokjes.

Lees verder...
  • Updated 3 juni 2017